KOTLETY SE ŽAMPIÓNY ZAPEČENÉ VE ŠLEHAČCE

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KOTLETA / 




INGREDIENCE: 4 vepřové kotlety, sůl, ml. sladká paprika, 250 ml šlehačky, 150 g strouhaného ementálu nebo eidamu, 100 g žampiónů. POSTUP PŘÍPRAVY: Kotlety vykostíme, naklapeme, osolíme opaprikujeme, vložíme do zapékací misky, poklademe na plátky pokrájenými žampióny, posypeme sýrem a zalijeme šlehačkou. V rozpálené troubě zprudka pečeme asi 15 minut zakryté pokličkou a dalších asi 15 minut dopékáme bez pokličky. Podáváme s vařenými brambory.

KOTLETY SE ŽAMPIÓNY ZAPEČENÉ VE ŠLEHAČCE KOTLETY SE ŽAMPIÓNY ZAPEČENÉ VE ŠLEHAČCE



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1321 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz