KOTLETY PO UZENÁŘSKU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KOTLETA / 




INGREDIENCE: 4 vepřové kotlety, 2 nožičky párku, 4 plátky šunky, 4 lžíce oleje, 2 kapie, trochu hladké mouky, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné kotlety naklepeme u kosti a na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a z obou stran poprášíme hladkou moukou. Na rozpáleném oleji je z obou stran zprudka opečeme dočervena. Pak oheň stáhneme a maso dopečeme doměkka. Ke konci pečení přidáme přepůlené a ozdobně proříznuté nožičky párků a dopečeme. Na talíři upravíme na porce masa plátky prohřáté šunky, připravené čtvrtky párku, přelijeme je vypečenou šťávou a ozdobíme kopečkem kapií pokrájených na drobné nudličky. Podáváme s bramborovými hranolky.

KOTLETY PO UZENÁŘSKU KOTLETY PO UZENÁŘSKU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1360 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz