KOTLETY UKRAJINA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KOTLETA / 




INGREDIENCE: 800 g vepřové pečeně, 80 g žampiónů, 180 g cibule, 120 g másla, 1 vejce, 120 g sterilované papriky, 120 g sušených švestek, pepř, sůl, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Z vepřové pečeně odsekneme kotlety, které středem prořízneme. Polovinu nadrobno nakrájené cibule slabě osmahneme, přidáme nakrájené žampióny, které osolíme, opepříme, ochutíme nasekanou petrželkou a vše spojíme rozšlehaným vejcem. Touto směsí plníme kotlety, spíchneme )e párátkem a po obou stranách do zlatova opékáme. Podléváme vlastní vypečenou šťávou. Před podáváním párátko vyjmeme. Hotové kotlety obložíme paprikou, sušeným švestkami a cibulí. Podáváme se smaženými hranolky nebo s bramborem.

KOTLETY UKRAJINA. KOTLETY UKRAJINA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1320 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz