KOTLETY PO BZENECKU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KOTLETA / 




INGREDIENCE: 750 g vepřové pečeně, 100 g sádla, 150 g celeru, 200 g karotky, 250 g rajčat, 1 dl bílého vína, pů1 citrónu, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Z kotlet postranní kosti odsekneme, maso mírně naklepeme, osolíme a opečeme na části sádla po obou stranách dozlatova. Celer a karotku očistíme, nakrájíme na nudličky a opečeme na zbylém sádle. Přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata, sůl, víno, citrónovou šťávu a vše podusíme. Potom přilijeme tuk zbylý po pečení masa a vše povaříme. Při podávání přeléváme touto směsí opečené kotlety. Příloha: opečené brambory.



KOTLETY PO BZENECKU KOTLETY PO BZENECKU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1332 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz