KOTLETY PO CHORVATSKU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KOTLETA / 




INGREDIENCE: 4 vepřová žebírka, 1 lžíce oleje, 2 lžíce másla, 1 cibule, 300 g žampiónů nebo 30 g sušených hub, 1 lžíce kopru, hl. mouka na poprášení, mletý kmín, špetka dobromysli, pepř, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřová žebírka naklepeme a na okrajích nařízneme, aby se nekroutila. Pak je osolíme, okořeníme, poprášíme moukou a v rozehřátém oleji z obou stran opečeme. Hotové maso vyjmeme a dáme do teplé trouby. Do šťávy přidáme maso a zpěníme na něm jemně pokrájenou cibulku. Pak přidáme plátky žampiónů, osolíme, opepříme a okořeníme drceným kmínem. Podusíme a do směsi vložíme připravená žebírka, prohřejeme a porce na talířích posypeme koprem. Podáváme s vařenými brambory.



KOTLETY PO CHORVATSKU KOTLETY PO CHORVATSKU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1355 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz