ROSTOCKÉ ŘÍZKY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KÝTA / 




INGREDIENCE: 400 g vepřové kýty, 30 oleje, 15 g másla, 15 g hl. mouky, 30 g slaniny, 30 drůbežího salámu, 4 vejce, 4 sardelová očka (nebo 2 sardinky), 4 plátky citrónu, vývar z kostí, petrželka, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Z očištěného masa nakrájíme řízky, naklepeme je, nařízneme okraje, aby se maso nekroutilo, osolíme a opepříme. Pak řízky poprášíme hladkou moukou a v rozpáleném oleji opečeme. Měkké maso vyjmeme, urovnáme na talíře a stavu vysmahneme. Zaprášíme ji moukou, zředíme studeným vývarem a dohladka povaříme. Nakonec ji ochutíme čerstvým máslem. Řízky přelijeme šťávou, obložíme plátky vařených brambor, které posypeme nasekanou petrželkou. Na maso dáme sázená vejce, ozdobená sardelovými očky.

ROSTOCKÉ ŘÍZKY. ROSTOCKÉ ŘÍZKY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1330 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz