BÍLÉ FAZOLE S VEPŘOVÝM MASEM A KYSANÝM ZELÍM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / LUŠTĚNINY / 




INGREDIENCE: 200 g bílých fazolí, 400 g kysaného zelí, 400 g vepřového masa, 20 g hladké mouky, 40 g oleje nebo sádla, pepř, sůl, worcester. POSTUP PŘÍPRAVY: Den předem namočené fazole dáme vařit. K poloměkkým fazolím přidáme pokrájené zelí a na kostky nakrájené vepřové maso. Když je maso téměř měkké, zahustíme pokrm jíškou připravenou ze sádla nebo oleje a mouky, osolíme, opepříme, zakapeme worcesterem a dovaříme doměkka. Nakonec podle chuti přikyselíme.

BÍLÉ FAZOLE S VEPŘOVÝM MASEM A KYSANÝM ZELÍM BÍLÉ FAZOLE S VEPŘOVÝM MASEM A KYSANÝM ZELÍM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1405 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz