RYBÍZOVÝ DŽEM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM / 




INGREDIENCE: 3 kg rybízové šťávy vylisované mlýnkem na < nebo odšťavovačem, 1,5 kg krystalového cukru, 2 Pektogely č. 3,2 špetky Sorbanu a 1/2 lžičky kyseliny citrónové. POSTUP PŘÍPRAVY: Rybízovou šťávu povaříme s cukrem, po 10 minutách varu přidáme Pektogely rozmíchané v troše cukru, opět krátce povaříme, přidáme Sorban a kyselinu citrónovou, necháme krátce přejít varem, aby se v džemu rozpustily, a vařící směs lijeme do skleniček. Ihned zavíčkujeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme ochladit.

RYBÍZOVÝ DŽEM RYBÍZOVÝ DŽEM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1355 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz