VEPŘOVÉ MASO SE SÓJOVOU OMÁČKOU A PÓRKEM.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ PLECKO / 




INGREDIENCE: 500 g vepřové kýiy nebo libového masa z plecka, 2 lžíce oleje, 400 g pórku, 2 lžíce bílého vína, 2 lžíce smetany ke šlehánf (33%), 4-5 lžic sójové omáčky, 4 krajíce chleba, 40 g másla. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso, z něhož jsme odstranili kosti a kůži, nakrájíme na proužky. V pánvi se silným dnem rozehřejeme olej a maso na něm za stálého obracení po všech stranách dozlatohněda opečeme. Přidáme k němu očištěný, opraný a na tenká kolečka nakrájený pórek. Společně opékáme ještě 2 minuty. Pak postupné přiléváme víno, smetanu a sójovou omáčku. Promícháme a chvilku na malém ohni vaříme. Mezitím na druhé pánvi opečeme po obou stranách na rozpuštěném másle krajíce chleba. Podáváme je k masu horké, na předehřátých talířích. Pozn.: Vepřové maso má rychle zhnědnout a změknout. Pánev má být velmi horká a masem nepřeplněná. Doporučuje se proto vkládat maso do pánve jen po částech, a opečené nechat uložené v teple.

VEPŘOVÉ MASO SE SÓJOVOU OMÁČKOU A PÓRKEM. VEPŘOVÉ MASO SE SÓJOVOU OMÁČKOU A PÓRKEM.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1325 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz