RYBÍZ NA ZPŮSOB BRUSINEK

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM / 




INGREDIENCE: 1 kg červeného zralého rybízu, 1/4 l vody, 1/4 l 8% octa, 1,5 dl vody na podlití, 650 g cukru, kousek celé skořice, 3 utlučené hřebíčky, 1/2 balíčky Pektogelu. POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře vyzrálý rybíz otrháme ze stopiček, propláchneme, nasypeme do širokého kastrole, přelijeme vařící vodou s octem a scedíme. Pak rybíz podlijeme 1,5 dl vody, přidáme cukr, skořici a hřebíčky a vaříme 10 minut. Pokud chceme mít zavařeninu hustší, vsypeme do směsi půl balíčku Pektogelu smíchaného se lžící cukru, krátce povaříme a hned naléváme do malých skleniček. Zavíčkujeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme ochladit.

RYBÍZ NA ZPŮSOB BRUSINEK RYBÍZ NA ZPŮSOB BRUSINEK



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1372 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz