STERILOVANÁ RAJČATA

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA / 




INGREDIENCE: Dobře vyzrálá rajčata.

POSTUP PŘÍPRAVY: Rajčata omyjeme, tvrdá narovnáme do čistých sklenic, měkčí rajčata pokrájíme na kousky a proložíme jimi ve sklenicích tvrdá rajčata. Uzavřené sklenice vložíme do sterilizačního hrnce a zahříváme je na 90 °C a při této teplotě sterilujeme: sklenice o obsahu 0,7 až 0,9 130 minut, menší sklenice 25 minut. Pak sklenice ochladíme.
Tip: Rajčata můžeme sterilovat také oloupaná: omytá ponoříme na cedníku postupně do vařící vody, po několika sekundách přeložíme do studené vody a slupky sloupneme. Tvrdá rajčata používáme k obkládám masových nebo vaječných pokrmů, měkká k přípravě polévky, omáčky, pod dušení mas apod.



STERILOVANÁ RAJČATA STERILOVANÁ RAJČATA



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1348 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz