KAPR PO MILÁNSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: 4 porce kapra, 6 rajčat, 50g rajčatového protlaku, 80g másla, 3 stroužky česneku, petrželka, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY : Očištěné porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a zvolna opékáme na másle po obou stranách. K takto připraveným porcím ryb přidáme plátky spařených oloupaných rajčat a protlak. Pečeme v troubě10 minut. Při podávání přeléváme jednotlivé porce šťávou s rajčaty. Příloha: vařené brambory sypané jemně nasekanou petrželkou.



KAPR PO MILÁNSKU. KAPR PO MILÁNSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1340 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz