KAPR PO ZBOJNICKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: 4 větší porce kapra, 50g šunky, 50g česneky, 50g másla, 1 dl smetany, 120g žampiónu, sůl, 1 dl bílého vína, 1 lžíce oleje, ml. pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY: Porce kapra opečeme na oleji. Vyjmeme je z pánve, do níž přidáme máslo, šunku nakrájenou na kostičky a nadrobno nakrájené očištěné žampióny a směs opečeme. Pak ji zalijeme smetanou a vínem, převaříme a vložíme do ní opečené porce kapra. Přidáme rozetřený česnek a okořeníme solí a pepřem. Dusíme asi 10 minut pod pokličkou podle velikosti porcí kapra. Hotové porce ryby opatrně vyjmeme a přelijeme vydušenou šťávou. Příloha: vařené brambory nebo dušená rýže.



KAPR PO ZBOJNICKU. KAPR PO ZBOJNICKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1348 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz