VELIKONOČNÍ VEPŘOVÝ BŮČEK.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ BŮČEK / 




INGREDIENCE: 1 kg libového vepřového bůčku bez kostí, sůl, kmín. Nádivka: 2 buřty, 2 žemle, 2 vejce, 3 lžíce nasekaných bylinek (petrželka, mladé kopřivy, pažitka), sůl, pepř, trochu mléka (vývaru), a podle potřeby strouhanka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Nakrájíme žemli, pokapeme ji mlékem nebo vývarem a necháme rozmočit. Pak ji přidáme k buřtům, které jsme předtím sloupli a nakrájeli na kostičky. Vmícháme nasekané bylinky, vyklepneme vejce, osolíme a opepříme a podle potřeby upravíme hustotu strouhankou. Bůček prořízneme, osolíme, okmínujeme naplníme nádivkou. Otvor sešijeme bílým provázkem. Maso vložíme na pekáč, podlijeme, nebo velmi libový bůček dáme na trochu rozpuštěného sádla a pečeme asi 2 hodiny při 200°C. během pečení přeléváme vypečenou šťávou podléváme horkou vodou. Bůček s nádivkou podáváme buď horký s brambory a salátem nebo studený.



VELIKONOČNÍ VEPŘOVÝ BŮČEK. VELIKONOČNÍ VEPŘOVÝ BŮČEK.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1324 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz