HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ / 




INGREDIENCE: 500g hovězího zadního masa, 200g anglické slaniny, 1 mrkev, 3 vetší cibule, 100g žampionů, 1 rajský protlak, 5 stroužků česneků, 1/2 l červeného vina, tymián, sůl, černý pepř, olej.

POSTUP PŘÍPRAVY: Zadní hovězí maso prošpikujeme slaninou. Orestujeme nakrájenou cibuli, mrkev,česnek, nakonec přidáme rajský protlak a maso, zalijeme červeným vínem a dusíme v tlakovém hrnci. Po změknutí maso vyjmeme z hrnce, omáčku zahustíme tmavou jíškou provaříme a procedíme.Poté přidáme žampiony a dochutíme. Maso nakrájíme na plátky. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s rýží.



HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU. HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1365 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz