POŽAHOVANÝ KOTLET SE STAROČESKOU CMUNDOU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: ½ l vývaru, 1,3 kg vepřové pečeně, 150g moučného másla, 300g nivy, pepř, sůl, 15 cl oleje.
Staročeská cmunda: brambory, mléko, hl. mouka, vejce, česnek, sůl, majoránka, olej, pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY: Z pečeně usekneme žebírko, mírně je naklepeme, okrajové blány krátce nařízneme, maso osolíme a opepříme. Žebírko opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji a vyjmeme z pánve. Na pánvi od opékání masa přidáme moučné máslo, mírně je osmáhneme, zastříkneme vývarem. Pečlivě rozmícháme, šťávu krátce povaříme a dle potřeby dochutíme solí a pepřem. Žebírko vložíme na pánev, podlijeme šťávou, posypeme strouhanou nivou a krátce zapečme. Podáváme spolu se staročeskou cmundou.



POŽAHOVANÝ KOTLET SE STAROČESKOU CMUNDOU. POŽAHOVANÝ KOTLET SE STAROČESKOU CMUNDOU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1510 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz