ŠVESTKOVÁ POVIDLA III.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM / 


Dobré na Vdolky.

INGREDIENCE: na 6 sklenic po 200 ml, 1 kg švestek, 500 g želírovacího cukru Speciál (2 : 1), šťáva z 1 citronu, 4 lžíce slivovice.

POSTUP PŘÍPRAVY: Švestky omyjeme, osušíme a vypeckujeme. Rozmixujeme je, při¬mícháme želírovací cukr a přikryté je ponecháme v klidu 3 - 4 hodiny. Přivedeme k varu a prudce vaříme 4 minuty. Přimícháme slivovici. Naplníme do horkých sterilních sklenic a neprodyšně uzavřeme.



ŠVESTKOVÁ POVIDLA III. ŠVESTKOVÁ POVIDLA III.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1360 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz