MARINOVANÍ VRABČÁCI.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ / 


Závitky zase jinak.

INGREDIENCE: 5 lžic oleje, 2 lžíce kečupu, 3 kapky tabaska, 3 cl rumu nebo whisky, 1 lžička nahrubo umletého pepře, 1 lžíce citr. šťávy, 1 rozdrcený česnek, 8 tenkých hovězích nebo vepřových plátků, 100 g šťovíkových nebo špenátových listů.

POSTUP PŘÍPRAVY: Z oleje, kečupu, tabaska, pepře, citr. šťávy, rumu a česneku umícháme marinádu, do které vložíme plátky. Dáme asi na 4-5 hodin do lednice marinovat. Maso poté vyjmeme z marinády a necháme okapat. Obložíme listy šťovíku nebo špenátu. Plátky svineme a upevníme párátky. Na alobalu pak závitky ze všech stran grilujeme.



MARINOVANÍ VRABČÁCI. MARINOVANÍ VRABČÁCI.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1362 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz