ZAPEČENÉ POCHOUTKOVÉ KOTLETY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KOTLETA / 


Česká kuchyně.

INGREDIENCE: 4 ks kotlety bez kosti, 4 plátky šunky, 150 g anglické slaniny, cibule, strouhanka, hořčice, sójová omáčka, worcestrová omáčka, máslo, sůl, pepř.
POSTUP PŘÍPRAVY: Do pekáčku naskládáme kotlety, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Na každý kousek položíme plátek šunky, celou plochu zasypeme na kostičky nakrájenou anglickou slaninou, přidáme stejnou vrstvu drobně nakrájené cibule ( nešetříme ). Pokapeme omáčkami a zasypeme strouhaným sýrem a strouhankou. Na strouhanku poklademe slabší plátky másla. Podlijeme horkou vodou a pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova. Podle potřeby podléváme a povrch polijeme výpečkem. Podáváme s hranolky nebo bramborovou kaší.

ZAPEČENÉ POCHOUTKOVÉ KOTLETY. ZAPEČENÉ POCHOUTKOVÉ KOTLETY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1321 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz