BĚLEHRADSKÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KOTLETA / 


Velmi chutné.

INGREDIENCE: 600 g vepřové kotlety nebo kýty, 240 g sterilovaného leča, 300 g čerstvých rajčat, 60 g oleje, sůl, pepř, česnek.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso ukrojíme na 4 plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a nařízneme okrajové blány. Na pánvi opečeme po obou stranách do zlatova, aby uvnitř maso nebylo krvavé, ale zároveň bylo šťavnaté.jednotlivé kotlety vyjmeme a do výpeku dáme sterilované lečo, které přichutíme vyjmenovaným kořením. Přidáme opečené maso a krátce podusíme. Podáváme s vařenými nebo opékanými brambory, vždy plátek masa přelitý lečem a ozdobený na kolečka krájenými rajčaty.



BĚLEHRADSKÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK. BĚLEHRADSKÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1350 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz