BELGICKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ NA VÍNĚ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KOTLETA / 




INGREDIENCE: 400 g vepřových kotlet, 100 g anglické slaniny, ½ malé cibule, 50 g sádla, 30 g másla, 15 g sušených hub, 4 lžíce červeného vína, 15 g rajčatového protlaku, jalovec, zázvor, pepř, sůl, tymián, 10 g hladké mouky, vývar (z kostky).

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné kotlety naklepeme, okraje nařízneme, aby se maso nekroutilo, osolíme jej a okořeníme mletým zázvorem (roštěnky tak samo). Opečeme na sádle s plátky anglické slaniny. Upečené maso vyjmeme, do šťávy přidáme drobně nakrájenou cibuli, ochutíme rajčatovým protlakem a podusíme. Nakonec šťávu vydusíme na tuk, zapražíme moukou, rozředíme vývarem, povaříme, do omáčky vložíme opečené maso a znovu chvíli dusíme. Porce masa na talířích přeléváme dušenou směsí. Podáváme s opékanými brambory.



BELGICKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ NA VÍNĚ BELGICKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ NA VÍNĚ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1345 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz