MAĎARSKÝ GULÁŠ S KYSANÝM ZELÍM.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ HOVĚZÍ / 


Maďarská kuchyně.

INGREDIENCE:
300g hovězího masa,
mouka,
150g anglické slaniny,
1 litr vody,
bílé víno,
mletá paprika, kmín, sůl,
500g kysaného zelí,
rajský protlak.

POSTUP PŘÍPRAVY:
Slaninu osmahneme a přidáme k ní kousky nakrájeného hovězího masa poprášeného moukou.
Opečeme do zhnědnutí, poté maso ochutíme solí, sladkou paprikou, kmínem a přelijeme horkou vodou.
Maso dusíme pod pokličkou. Po vysmahnutí přidáme opět vodu, potom víno a nakonec kysané zelí.
Znova přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka.
Před podáváním dochutíme lžičkou rajského protlaku na talíři.
Podáváme s chlebem.



MAĎARSKÝ GULÁŠ S KYSANÝM ZELÍM. MAĎARSKÝ GULÁŠ S KYSANÝM ZELÍM.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1342 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz