BRATISLAVSKÝ TOKÁŇ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 


Slovenská kuchyně.

INGREDIENCE: 600 g vepřového plecka, 100 g rajčatového protlaku, 1 cibule, olej, 250 ml kysané smetany, 100 g žampionů, 80 g hrášku, sůl, ml. pepř, máslo.

POSTUP PŘÍPRAVY: Omyté as osušené maso nakrájíme na silnější nudličky. Na rozpáleném oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme protlak, maso a za stálého míchání osmažíme. Osolíme, opepříme, přidám pokrájené žampiony, hrášek, podlijeme trochou vroucí vody a za stálého míchání dusíme asi 5 minut. Před podáváním polijeme kysanou smetanou.



BRATISLAVSKÝ TOKÁŇ. BRATISLAVSKÝ TOKÁŇ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1388 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz