DOBRÁ RADA O MLETÉM MASU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DOBRÁ RADA / DOBRÁ RADA KUCHYNĚ / 


Mletá masa a jak na ně ??

SMĚS DVOU MAS: Je nejoblíbenějším druhem mletého. Vyrábí se z poloviny vepřového a z poloviny hovězího masa. Smí obsahovat max. 30% tuku. Toto mleté maso je ideální na karbanátky a sekanou.

SMĚS NA TATARSKÝ BIFTEK: Toto hovězí maso smí obsahovat max. 6% tuku a je nejlibovější ze všech mletých mas. Chutná výborně zasyrova na celozrnném chlebu, smíchané s cibulí, kapary, vaječným žloutkem a kořením.

HOVĚZÍ: tento druh mletého masa, které bylo zbavené šlach a nesmí obsahovat více než 20% tuku. Představuje libovou variantu ke směsi mletého masa a je vhodné na přípravu karbanátku, n pečení a omáček.

VEPŘOVÉ: Mleté maso z vepřového se připravuje z masa zbaveného tuku. Smí obsahovat max. 35% tuku. Vepřové mleté maso je šťavnaté, kořeněné a hodí se zejména na pečení.

METT: Tento druh je vyráběn z vepřového masa, které je však hruběji namleté a prodává se většinou již okořeněné. Chutná nejlépe zasyrova ochucené cibuli.

MLETÉ SKOPOVÉ: Toto mleté maso u nás není velkou tradicí, na požádání vám jej však v některých obchodech rádi připraví. Používá se k přípravě musak, a jiných balkánských jídel.



DOBRÁ RADA O MLETÉM MASU. DOBRÁ RADA O MLETÉM MASU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1410 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz