FRANCOUZSKÝ GULÁŠ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ HOVĚZÍ / 


Francouzská kuchyně.

INGREDIENCE: 400 g hovězí kližky, 300 g vepřové plece, 60 g sádla nebo ztuženého tuku, 200 g cibule, sůl, pepř, 1,5 dl červeného vína, 3 dl vývaru, 200 g červených paprik, majoránka, špetka chilli, 1 konzerva (400 g )fazolí v tomatové omáčce, trocha Solamylu, 50 g pórku.

POSTUP PŘÍPRAVY: Hovězí maso nakrájíme na malé kostky, vepřové na větší kostky. Maso na rozpáleném sádle zprudka osmáhneme, přidáme cibuli a vše za stálého míchání osmáhneme. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a vývarem a dusíme mírněji pod pokličkou skoro doměkka. Asi 20 minut pře dokončením přidáme na nudličky nakrájené papriky, špetku majoránky a chilli a před dokončením vložíme fazole v tomatě, špetku solamylu rozmíchaného v trošce studené vodě a nakrájený pórek, dochutíme solí a krátce povaříme.



FRANCOUZSKÝ GULÁŠ. FRANCOUZSKÝ GULÁŠ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1347 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz