PEČENÉ VÁCLAVKY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / HOUBY / 




INGREDIENCE: 800g václavek, 100g libové syrové šunky, 1 cibule, sůl, pepř, koření, kmín, majoránka. POSTUP PŘÍPRAVY: václavky se omyjí a 3 až5 minut povaří ve vodě. Voda se slije a houby se nechají na sítu odkapat. Šunka a cibule se nakrájí na proužky a krátce se osmáhne.Z václavek se použijí jenom klobouky. Jen velké hlavy se přepůlí. Vše se za stálého míchání nechá dobře propéci. Silně okořenit, potom ještě jednou propéci a ihned podávat .Příloha černý chléb se sázenými vejci nebo opékané brambory se zelným salátem.

PEČENÉ VÁCLAVKY. PEČENÉ VÁCLAVKY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1340 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz