ROSTĚNKY ESZTERHÁZY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ / 




INGREDIENCE: 4 roštěnky, sůl, mletý pepř, 4 lžíce oleje, 100g mrkve, 100g petržele, 60g celeru, 2 zelené papriky 2 cibule, mleté sladké papriky, pepř, saturejka, 2 dl vývaru, 3 dl kysané smetany, 2 lžíce hladké mouky půlka citrónu. POSTUP PŘÍPRAVY: Odblaněné roštěnky po obvodu nařízneme na třech místech, jemné naklepeme, osolíme, opepříme a prudce opečeme po obou stranách na malém množství oleje. Očištěnou kořenovou zeleninu pokrájíme na tenké nudličky, přidáme pokrájené papriky a drobné pokrájenou cibuli a podusíme na oleji, na němž jsme opekli roštěnky. Přidáme papriku, pepř, saturejku, zředíme vývarem a nalijeme na roštěnky. Na mírném ohni je dusíme doměkka. Poté maso z omáčky vjmeme, do omáčky vmícháme kysanou smetanu rozkvedlanou s moukou a velmi tenké plátky z oloupaného citrónu. Znovu uvedeme do varu, vlijeme na roštěnky a podáváme s haluškami nebo s rýží.

ROSTĚNKY ESZTERHÁZY. ROSTĚNKY ESZTERHÁZY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1350 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz