PEČENÝ LILEK S PROVENSÁLSKÝM KOŘENÍM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 


Od Sonyi

INGREDIENCE: 1 lilek, 3-4 stroužky česneku, olivový olej, provensálské koření (sušené).

POSTUP PŘÍPRAVY: Lilek omylejeme a rozkrojíme na poloviny. Uděláme v každé polovině asi 4 (podle velikosti lilku) podélné, ne příliš hluboké řezy, do kterých zastrkáme česnek, pokrájený na plátky. Zakapeme olivovým olejem, posypeme provensálským kořením a pečeme v troubě v zapékací misce asi 30 minut



PEČENÝ LILEK S PROVENSÁLSKÝM KOŘENÍM PEČENÝ LILEK S PROVENSÁLSKÝM KOŘENÍM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1342 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz