POLÉVKA S JÁTÁTROVÝMI NOČKY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ / 




INGREDIENCE: 3 I vývaru z vepřového masa a drobů (ze zabijačky), 300 g vepřových jater, 3 žemle, 1 cibule, hladká mouka, strouhanka, 1 vejce, sůl, mletý pepř, třený česnek, drcený kmín, majoránka. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřová játra a žemle, které zvlhčíme studeným zabijačkovým vývarem, jemně umeleme. Přidáme celé vejce, podle potřeby mírně zahustíme strouhankou a hladkou moukou v poměru 1:1. Dochutíme kořením a solí a dobře promícháme. Lžičkou tvoříme malé nočky, které zaválíme v osolené vařící vodě. Sítkem uvařené nočky vybereme a dáme zchladit do studené vody. Nočky vkládáme jako vložku do čistého zabijačkového vývaru. Můžeme také nočky zavařovat přímo do vroucího zabijačkového vývaru. Je zde však nebezpečí, že se vývar při prudším varu Zakalí. Chuť není narušena, ale vzhled polévky není tak hezký. Je proto třeba potom nechat vývar, ve kterém jsme nočky zavařili, ustát, pak čirou část vlít do polévky. Hotovou polévku můžeme dochutit vegetou. Nakonec před podáváním vkládáme zelenou sekanou petrželku.

POLÉVKA S JÁTÁTROVÝMI NOČKY. POLÉVKA S JÁTÁTROVÝMI NOČKY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1407 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz