JITRNICOVÝ PREJT I.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZABIJAČKA DOMÁCÍ / JITRNICE JELITA A PREJT / 




INGREDIENCE: 1, 2 kg vepřové hlavy, 100g bůčku, 100 g vepřových plic, kořenová zelenina, kousek vepřových jater, sůl, mletý pepř, majoránka, mleté nové koření, velká lžíce sádla, třený česnek, strouhanka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Důkladně očištěné a oprané maso zalijeme osolenou vodou přidáme kořenovou zeleninu a uvaříme do měkka. Vykostíme a pěkné kousky masa nakrájíme na kostičky, ostatní drobné maso semeleme. Strouhanku zalejeme prochladlým vývarem a rozmícháme s umletými syrovými játry. Pak přidáme na kostičky nakrájené i mleté maso na jemno nakrájenou cibuli, kterou jsme na sádle osmažili do růžova, dochutíme kořením a solí a vývarem, upravíme hustotu. Hotový prejt nalijeme na pekáček a zvolna pečeme asi hodinu.



JITRNICOVÝ PREJT  I. JITRNICOVÝ PREJT  I.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1356 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz