KAPR NA ČERVENÉM VÍNĚ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 


Na Štědrovečerní stůl !!

NGREDIENCE: 600 g filátek z kapra, sůl, pepř, citron na zakápnutí ryby, olivový olej na pokapání ryby, 50 g švestkových povidel, 150 ml kvalitního červeného vína, 15 g vlašských ořechů, 15 g mandlí, (oloupané půlky), 40 g sušených vypeckovaných švestek (nakrájených na půlky), hoblina citrónové kůry, špetka tymiánu, špetka cukru.

POSTUP PŘÍPRAVY: Porce z kapřích filetů s kůží dobře osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citrónem a lehce zakápneme olejem a v ledničce necháme alespoň hodinu odpočinout. Filety kapra opečeme na pánvi na oleji kůží dolů, jakmile jsou téměř hotové, vyjmeme je a dáme stranou. Do stejné pánvičky k oleji přidáme švestková povidla, víno, dobře promícháme, přidáme vlašské ořechy, sušené švestky a půlky loupaných mandlí, dochutíme solí a cukrem, pepřem, tymiánem. Necháme projít varem a vložíme zpět kapří filety kůží dolů a krátce podusíme až je maso zcela hotové.



KAPR NA ČERVENÉM VÍNĚ KAPR NA ČERVENÉM VÍNĚ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1368 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz