SILVESTROVSKÝ PEČENÝ BAŽANT

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZVĚŘINA / ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV / 




INGREDIENCE: 1ks bažant, 120 g slaniny (80 g na protažení, 40 g v plátkách), 100 g másla, sůl, voda na podlití.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vykuchaného bažanta dobře omyjeme na povrchu i uvnitř, prsíčka a stehýnka protáhneme slaninou a osolíme. Dovnitř dáme kousek másla a slaniny (maso je pak velmi jemné a není suché). Na rozpálené máslo poklademe plátky slaniny, vložíme na ně bažanta prsíčky dolů (při pečení pak obrátíme) a když pustí šťávu, trochu podlijeme vodou. Pečeme cca 2 hodiny při teplotě kolem 180°C.



SILVESTROVSKÝ PEČENÝ BAŽANT SILVESTROVSKÝ PEČENÝ BAŽANT



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1310 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz