BRNĚNSKÁ TLAČENKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZABIJAČKA DOMÁCÍ / ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY / 




INGREDIENCE: 1 kg vepřového bůčku, 1 kg vepřové plece, 505g vepřových jater, 1kg vepřové kůže, sůl, mletý pepř, třený česnek, majoránka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře vyprané kůže uvaříme v mírně osolené vodě do poloměkka a jemně je umeleme. Bůček a plec nakrájíme za syrová na úhledné kousky. Játra krátce povaříme v nesolené vodě a pak nakájíme na jemné nudličky. Vše v míse promícháme a osolíme (na 1 kg masa 20 g soli), přidáme třený česnek, mletý pepř a majoránku. Plníme do tlačenkových střev a v horké vodě vaříme mírným varem 2,5 hodiny. Pak tlačenku vyjmeme a nechá na prkénku vychladnout. Během chladnutí několikrát otočíme. Takto upravená tlačenka má vynikající chuť.



BRNĚNSKÁ TLAČENKA. BRNĚNSKÁ TLAČENKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1369 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz