SLEZSKA TLAČENKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZABIJAČKA DOMÁCÍ / ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY / 




INGREDIENCE: 500 g vepřového laloku, 1 kg vepřové plece, 1 kg vepřového jazyka 1 srdíčko, 300g vepřových jater; 500g vepřové kůže, sůl, mletý pepř strouhaný zázvor, hřebíček, kmín, podle potřeby i vegeta.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso, jazyk a srdce uvaříme ve slané vodě do měkka. Játra krátce povaříme samostatně v nesolené vodě, až z nich neteče krev. Dobře očištěné kůže uvaříme samostatně do měkka. Po uvaření maso a droby vyndáme z vývarů jazyk očistíme od bílého povlaku a vše nakrájíme na. kostičky o velikosti 2 cm. Kůže jemně umeleme. Vše v míse promícháme, ochutíme jemně mletým kořením, případně i vegetou. Povolíme vývarem z masa a kůží. Takto upravenou směs plníme do tlačenkových střev a v horké vodě při mírném varu povaříme asi 20-30 minut. Necháme dobře prochladnout za několikerého otočení.



SLEZSKA TLAČENKA. SLEZSKA TLAČENKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1383 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz