JÁTROVÁ POCHOUTKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: 500g vepřového bůčku, 500g vepřových jater; 2 dl smetany 12%, lžíce vegety, sůl, mletý pepř, špetka mleté skořice. POSTUP PŘÍPRAVY. Vepřový bůček očistíme a zbavíme kůže, játra odblaníme a oba druhy jemně umeleme. Smetanu dáme svařit a vychladnout, pak promícháme s mletým masem a ochutíme kořením. Směs vkládáme do paštikové formy, kterou jsme vyložili alobalem nebo tenkými plátky slaniny. Pečeme 45 minut. Necháme prochladnout. Podáváme krájené na tenké plátky, doplňujeme čerstvou nebo sterilovanou zeleninou nebo přímo mažeme na plátky tmavého chleba a opět zdobíme zeleninou.

JÁTROVÁ POCHOUTKA. JÁTROVÁ POCHOUTKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1348 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz