ŽÍVÁNSKÁ PEČENĚ II

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ PLECKO / 


Od Mariky z Prešova

INGREDIENCE: 750 g bravčového mäsa – najlepšie z pliecka, 500 g oravskej slaniny,1 kg zemiakov, 4 cibule,soľ,mletá rasca,mleté čierne korenie,mletá červená paprika,100 ml oleja.

POSTUP PŘÍPRAVY: Umyté mäso nakrájame na menšie plátky a poklepeme. Očistenú cibuľu a zemiaky nakrájame na kolieska. Oravskú slaninu pokrájame na plátky. Alobal potrieme olejom, poukladáme naň kolieska cibule a zemiakov, posolíme a okoreníme. Kolmo na zemiaky tesne k sebe striedavo prikladáme posolené a okorenené mäso, cibuľu, zemiaky a oravskú slaninu. Všetko posolíme, okoreníme, posypeme rascou a červenou paprikou, posypeme vrstvou cibule a zemiakov, pridáme trochu oleja a všetko dôkladne zabalíme do alobalu. Upečieme v horúcej rúre,



ŽÍVÁNSKÁ PEČENĚ II ŽÍVÁNSKÁ PEČENĚ II



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1350 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz