Daňčí guláš se švestkami v perníkové omáčce podle Stezek dědictví

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZVĚŘINA / ZVĚŘINA DANČÍ / 




INGREDIENCE:
100g sušené švestky,
100g jablečná šťáva,
špetka skořice,
100g oleje,
1000 g dančího masa,
sůl, pepř,
100g mrkve,
100g celeru,
150g cibule,
50g přepasírovaných vařených rajčat,
bobkový list, jalovec,
0,5 l červeného vína,
100g perníku

Postup přípravy:
Sušené švestky namočíme do jablečné šťávy a přidáme skořici.
Maso opečeme na oleji, osolíme, opepříme, zeleninu nakrájíme na kostičky a přidáme k masu, opečeme.
Přidáme vařená rajčata, bobkový list a jalovec.
Přilijeme červené víno, vodu a vaříme asi hodinu a půl.
Maso a zeleninu vyjmeme, zeleninu propasírujeme do šťávy.
Perník nastrouháme, vmícháme do šťávy a necháme rozpustit.
Maso vrátíme do omáčky, přidáme švestky a prohřejeme.

Vhodná příloha - špecle promaštěné máslem.

 



Daňčí guláš se švestkami v perníkové omáčce podle Stezek dědictví Daňčí guláš se švestkami v perníkové omáčce podle Stezek dědictví



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1316 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz