VEPŘOVÝ ŘÍZEK PŘÍRODNÍ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZABIJAČKA DOMÁCÍ / ZABIJAČKA MASO / 




INGREDIENCE: 12 vepřových řízků (2 na porci), sůl, hladká mouka, olej, vegeta.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové řízky nakrájíme přes vlákno paličkou naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. V horkém oleji postupně opékáme a skládáme do varného skla nebo do kastrolku. Na zbytek tuku na pánvi nalijeme trochu vývaru nebo vody, ochutíme vegetou a povaříme. Povařenou šťávu přecedíme na opečené řízky, přikryjeme a v horké troubě chvíli podusíme. Šťávu před podáváním můžeme zjemnit máslem a dochutit lžičkou kečupu. Vhodnou přílohou jsou hranolky nebo dušená rýže. Doplňujeme saláty z čerstvé zeleniny.



VEPŘOVÝ ŘÍZEK PŘÍRODNÍ. VEPŘOVÝ ŘÍZEK PŘÍRODNÍ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1349 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz