PEČENÝ VEPŘOVÝ LALOK.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZABIJAČKA DOMÁCÍ / ZABIJAČKA MASO / 




INGREDIENCE: 900g vepřového laloku, sůl, kmín, mletý pepř, mletý česnek, strouhaný křen. POSTUP PŘÍPRAVY: Z vepřového laloku nakrájíme 6 plátků, rozložíme je na pekáč, osolíme, okořeníme a mírně podlijeme vodou. Pečeme do růžova. Při pečení podléváme plátky výpekem. Upečené plátky klademe na tmavý chléb a hustě sypeme strouhaným křenem.

PEČENÝ VEPŘOVÝ LALOK. PEČENÝ VEPŘOVÝ LALOK.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1386 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz