SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ IV

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 400 g vepřového ramínka, plecka nebo libovějšího bůčku, 40 g sádla, 80 g cibule, 4 lžičky sladké papriky, necelá lžička kmínu, lžička soli, 400 g kyselého zelí, 1/4 l šlehačky nebo nakyslé smetany, 30 g hladké mouky, případně trochu cukru, kdyby nám omáčka připadala příliš kyselá.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso vykostíme a pokrájíme na větší kostky. Na rozpálený tuk vložíme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme – asi 10 minut, přidáme maso, opaprikujeme, pokmínujeme a maso zvolna dusíme za častého míchání ve vlastní šťávě. Když šťáva téměř zmizí, podlijeme maso horkou vodou a dusíme je maso poloměkké zhruba půl hodiny. Potom přidáme na menší kousky nakrájené zelí, posolíme a dusíme doměkka 1/2 hodiny). Ve smetaně či šlehačce rozmícháme vidličkou mouku, vlijeme do guláše, ochutnáme a dochutíme, případně přidáme cukr, necháme chvíli převařit (stačí 5–6 minut) a podáváme s houskovým knedlíkem.



SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ IV SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ IV



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1393 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz