INGERDIENCE: 700 ml jablečného octa, 0,5 dcl očištěného a utřeného česneku, 0,5 dcl na jemno nakrájené cibule, 2 čerstvé feferonky (čím štiplavější, tím lépe), 0,5 dcl nastrouhaného zázvoru, 2 polévkové lžíce nastrouhaného křenu. 2 polévkové lžíce práškové kurkumy, 1 skleněnou nádobu o objemu 1 litr (například sklo na zavařování).
POSTUP PŘÍPRAVY:. Pokud byste si chtěli připravit menší množství přípravku, například jen 0,5 litru, pak použijte poloviční dávky všech jednotlivých složek. Postupujte následovně: Vložte všechny suroviny do skleněné nádoby a zalijte je jablečným octem až po tu část, kde se začíná zužovat hrdlo (pár cm od vrchního okraje). Dobře to celé zamíchejte. Nádobu uzavřete a umístěte na tmavé a suché místo, například do spíže. Celou nálev nechte odstát přibližně 2 týdny. Občas obsah promíchejte – ať už zatřesením lahví nebo otevřením a použitím lžíce. Po 2 týdnech obsah přeceďte přes gázu, nějakou látku nebo trychtýř se sítkem. Pro co nejlepší výsledek je vhodné zbytek ještě přes látku vyždímat, aby z něj vyšla veškerá šťáva. Zcezenou tekutinu znovu uskladněte v uzavíratelné skleněné nádobě. Hotovo. Vaše nejmocnější přírodní antibiotikum je hotové! užívání Jde o velmi silný prostředek, proto jej užívejte s mírou a opatrností. Má velmi výraznou a štiplavou chuť. Užívejte denně 1 polévkovou lžíci (respektive 3 čajové lžičky). Nejlepší je rozředit si denní dávku na 3 části, čili 1 čajovou lžičku 3 krát denně. Chcete-li můžete to užívat přímo a za tím ke zmírnění chuti pojíst měsíček pomeranče. Když je to však na vás příliš silné, můžete si to rozředit ve sklenici s vodou. V případě akutních nebo silných infekcí můžete zvýšit dávkování na 6 krát po 2 čajových lžičkách denně. Pro prevenci a léčbu chronických onemocnění uvedených v úvodu (artritida, dna, vysoký krevní tlak, cholesterol a podobně) stačí užívat dlouhodobě 1 čajovou lžičku denně. Je to bezpečné i pro děti či těhotné ženy. V těchto případech však vždy užívejte přípravek zředěný s vodou a v menším množství, například 1/2 čajové lžičky denně.
Mnozí experti na zdraví z celého světa souhlasí, že jde o nejsilnější přírodní antibiotikum, jaké si můžete připravit sami doma. Určitě ho vyzkoušejte – dokáže si poradit s téměř každou infekcí v lidském organismu a navíc usmrcuje i parazity, které se mohou nacházet ve střevech či jiných místech v těle. Co všechno dokáže toto přírodní antibiotikum Kromě bakteriálních infekcí a parazitů účinkuje výborně i proti virům, houbám a kvasinkám. Dále pomáhá detoxikovat tělesné orgány a zlepšuje cirkulaci krve či lymfy. Tuto směs bylinek můžete použít i na dnes tak rozšířené kvasinkové infekce (candidu). Jde skutečně o velmi silný prostředek, jehož sílu byste neměli podceňovat. Pomáhá také na různá chronická onemocnění, jako například: artritida revma dna cukrovka vysoký krevní tlak vysoká hladina cholesterolu v krvi Nejlepší na něm je to, že neobsahuje žádné nebezpečné chemikálie, protože se skládá z čistě přírodních ingrediencí
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů |
|
Průměr: 2,99 | Hodnotilo: 1422 x | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |
B
BRAMBORY
D
DOBRÁ RADA
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
DRŮBEŽ
DRŮBEŽ DROBY
DRŮBEŽ HUSA
DRŮBEŽ KACHNA
DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
DRŮBEŽ KUŘE
DRŮBEŽ SLEPICE
G
GULÁŠ
GULÁŠ HOVĚZÍ
GULÁŠ RŮZNÝ
GULÁŠ SKOPOVÝ
GULÁŠ VEPŘOVÝ
GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
H
HOUBY
HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
HOVĚZÍ RŮZNÉ
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
J
JITRNICE JELITA A PREJT
K
KNEDLÍKY
KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
KNEDLÍKY KYNUTÉ
KNEDLÍKY OVOCNÉ
KNEDLÍKY RŮZNÉ
KOŘENÍ
KRÁLÍK
L
LÉČIVÉ ROSTLINY
LUŠTĚNINY
M
MASO HOVĚZÍ
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
MASO TELECÍ
MASO UZENÉ
MASO VEPŘOVÉ
MOUČNÍKY
MOUČNÍKY DORTY
MOUČNÍKY KYNUTÉ
MOUČNÍKY SLANÉ
MOUČNÍKY TŘENÉ
MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
N
NÁPOJE
NÁPOJE KOKTEJLY
NÁPOJE LIKÉRY
NÁPOJE POHÁRY
NÁPOJE ŠŤÁVY
O
OD BABIČKY
OMÁČKY
OVOCE
P
POLÉVKA DRŮBEŽÍ
POLÉVKA HOUBOVÁ
POLÉVKA HOVĚZÍ
POLÉVKA RŮZNÁ
POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
POLÉVKA ZELENINOVÁ
POLÉVKY
POMAZÁNKY
PŘEDKRMY
PŘÍLOHY
R
RECEPTY
RYBY
RYBY CANDÁT
RYBY FILÉ
RYBY KAPR
RYBY LOSOS EXOTICKÉ
RYBY MAKRELA
RYBY PSTRUH
RYBY RŮZNÉ
RYBY ŠTIKÁ
RYBY TRESKA
RYBY ÚHOŘ
RÝŽE
S
SALÁTY
SEKANÁ
SÓJA
SPECIALITY
SPECIALITY DRŮBEŽ
SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
SPECIALITY RŮZNÉ
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
SPECIALITY VEPŘOVÉ
SPECIALITY VNITŘNOSTI
SPECIALITY ZELENINA
SPECIALITY ZVĚŘINA
STARÉ RECEPY
SÝRY
T
TĚSTOVINY
V
VEPŘOVÉ RŮZNÉ
VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
VEPŘOVÉ ŽEBRO
VNITŘNOSTI
Z
ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
ZABIJAČKA DOMÁCÍ
ZABIJAČKA GULÁŠ
ZABIJAČKA MASO
ZABIJAČKA OMÁČKA
ZABIJAČKA PAŠTIKY
ZABIJAČKA POLÉVKA
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
ZABIJAČKA UZENÉ
ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
ZELENINA
ZVĚŘINA