KARSKÝ ŠAŠLIK.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Skopový hřbet očistíme od blan, opereme, nasekneme tak, aby se maso při pečení nesmršťovalo, a nakrájíme na kousky. Rovněž očistíme a rozpůlíme ledvinky. Maso i ledvinky vložíme do nádoby, osolíme, opepříme, přidáme drobně nakrájenou cibuli, lžičku octa nebo citrónové šťávy a promícháme. Zakryté dáme na 2-3 hodiny rozležet do chladna. Po této době napichujeme kousky masa na rožeň: mezi půlky ledvinek vždy kousek masa a opékáme nad žhavými uhlíky (ne nad plamenem!). Rožněm stále otáčíme, pak propečený šašlik sesuneme na mísu a podáváme obložený zeleninou.

KARSKÝ ŠAŠLIK. KARSKÝ ŠAŠLIK.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1367 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz