RUSKÉ ČANACHY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Zbavíme tuku a nakrájíme na kousky 1/2 kg vykostěného skopového masa a dáme je do většího hrnce. Přidáme drobné nakrájenou cibulku, oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory, baklažán nakrájený na kostky, petrželku, osolíme, opepříme a zalijeme dvěma sklenicemi vody. Zakryté poklicí dáme dusit do trouby. Asi za 1 1/2 hodiny přidáme do hrnce 3-4 rajčata nakrájená na čtvrtky a malou krabici zmrazených fazolových lusků. Necháme ještě 1/4 hodiny dusit a pak neseme na stůl v nádobě, ve které se čanachy připravovaly. Ze začátku nepřiléváme příliš velké množství vody, protože přidané zmrazené lusky pustí ještě nejméně sklenici vody.

RUSKÉ ČANACHY. RUSKÉ ČANACHY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1354 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz