INDICKÉ KUŘE V KARI OMÁČCE.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KUŘE / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné kuře rozkrájíme na čtvrtky, osolíme a rychle je na rozpáleném oleji osmažíme do zlatova: Odložíme je do kastrolu, pak na tuku, v němž jsme kuře opékali, osmažíme nadrobno pokrájenou cibulku, přidáme k ní trochu kari, podlijeme několika lžícemi vývaru a krátce povaříme. Tuto šťávu nalijeme na opečené kusy kuřete a dusíme je v ní pod pokličkou do měkka, za občasného podlévání vývarem. Před dokončením přidáme jemně nastrouhané, oloupané jablko. Hotové čtvrtky kuřete vyjmeme, šťávu trochu vysmahneme, pak přidáme kousek másla, zahustíme maizenou, povaříme a nakonec zjemníme smetanou. Omáčku procedíme a přelijeme jí opečená kuřata. Podáváme s dušenou rýží.



INDICKÉ KUŘE V KARI OMÁČCE. INDICKÉ KUŘE V KARI OMÁČCE.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1335 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz