TCHANG-CCHU-LI-TING (vepřové v omáčce)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Nejprve začneme s omáčkou: rozkrájíme na drobno 1 cibuli a 2 stroužky česneku, které dáme zpěnit do rozpáleného oleje. Pak přidáme 4 lžíce polévkového koření, zaprášíme 1/2 lžičkou zázvoru, přidáme 4 kávové lžičky worcesteru, malou sběračku čirou polévky nebo horké vody, tutéž sběračku octa a 100g cukru. Vše smícháme, přidáme špetku muškátového oříšku, necháme povařit a pak zahustíme maizenou. Tak jsme získali omáčku, která musí mít sladkokyselou příchuť, můžeme tedy přistoupit k masu. Asi 300g libového vepřového (nejlépe z kýty nebo z plecka) očistíme, nakrájíme na menší obdélníčky, obalíme je v maizeně a prudce osmažíme v rozpáleném oleji. Osmažené maso přelijeme připravenou omáčkou a podáváme s rýží.

TCHANG-CCHU-LI-TING (vepřové v omáčce) TCHANG-CCHU-LI-TING (vepřové v omáčce)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1337 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz