DIVOKÁ KACHNA PO ČESKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZVĚŘINA / ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA / 




INGREDIENCE: 1 divoká kachna, 200g jablek, 50g mrkve, 50g celeru, 50g cibule, 60g másla, 40g slaniny, 1/4 l hovězího vývaru, 100g brusinek, 50 cl červeného vína, citrónová kůra, šťáva, pepř, nové koření, trochu hladké mouky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vykuchanou a opranou kachnu osolíme a naplníme celými oloupanými jablky. Rozkrájenou kořenovou zeleninu a drobně nakrájenou cibuli osmažíme na másle s kostičkami slaniny a zalijeme ji hovězím vývarem. Přidáme koření a na tomto základě dusíme divokou kachnu do měkka. Pak ji vyjmeme, zeleninu vydusíme do tuku, přidáme brusinky, červené víno, citrónovou šťávu a kůru, řádně provaříme a procezenou šťávu nalijeme na rozporcované maso.



DIVOKÁ KACHNA PO ČESKU. DIVOKÁ KACHNA PO ČESKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1345 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz