DIVOKÁ KACHNA PEČENÁ S JABLKY A ŠVESTKAMI.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZVĚŘINA / ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA / 




INGREDIENCE: 1 divoká kachna, 1 lžíce másla, několik jablek, hrst sušených švestek, trochu cukru a skořice, 1/8 kyselé smetany, trochu hrubé mouky, ocet. POSTUP PŘÍPRAVY: Vykuchanou divokou kachnu zbavíme všeho tuku, propereme octovou vodou, osušíme a osolíme. Naplníme ji oloupanými jablky a sušenými švestkami, posypanými cukrem a skořicí. Nyní ji dáme na pekáč s rozpuštěným máslem a pečeme do měkka. Potom divokou kachnu vyjmeme, rozporcujeme. Do šťávy zamícháme kyselou smetanu s rozkvedlanou moukou a procedíme. Ovoce dáme na talíři okolo masa a polijeme omáčkou. Podáváme s jemnými noky.

DIVOKÁ KACHNA PEČENÁ S JABLKY A ŠVESTKAMI. DIVOKÁ KACHNA PEČENÁ S JABLKY A ŠVESTKAMI.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1346 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz