KANČÍ ŽEBÍRKO.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZVĚŘINA / 




INGREDIENCE: 1000g kančího hřbetu, 50g mrkve, 50g celeru, 50g cibule, 1/4l červeného vína, 50g másla, 2 vejce, 200g strouhaného chleba, 200g sádla, celý pepř, nové koření, tymián, bobkový list, 10g mleté skořice. POSTUP PŘÍPRAVY: Z rozpůleného kančího hřbetu nakrájíme žebírka, která upravíme tak, aby u kosti zbyl pouze střed masa. Osolíme je, vložíme na nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli na másle, okořeníme, podlijeme červeným vínem a řádně dusíme. Když je maso měkké, vyjmeme je, osušíme, posypeme mletou skořicí, obalíme ve strouhaném chlebě a smažíme na sádle do červena. Jako přílohu dáváme vařený brambor, sypaný zelenou petrželkou, a studenou omáčku z rajských jablíček.

KANČÍ ŽEBÍRKO. KANČÍ ŽEBÍRKO.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1350 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz