VÍDEŇSKÝ GULÁŠ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ HOVĚZÍ / 




INGREDIENCE: 500g hovězího masa, kližky nebo plece, 80g sádla, 500g cibule, sůl, mletý pepř sladká mletá paprika, kmín, majoránka, 4-5 dl vývaru z masa nebo kostí, 2lžíce rajčatového protlak, ½ lžičky octa.

POSTUP PŘÍPRAVY: Na sádle osmažíme drobné nakrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky, sůl, pepř, mletou sladkou papriku, kmín a dusíme bez podlévání. Po vydušení šťávy maso osmahneme, potom občas podléváme vývarem a zvolna dusíme do měkka. Po vydušení měkké maso vyndáme, přidáme ještě vývar a povaříme. Omáčku na maso protřeme sítem nebo cedníkem, přidáme rajčatový protlak, trochu octa a ještě trochu dusíme; okořeníme majoránkou. Podáváme s vařenými brambory nebo s knedlíky.



VÍDEŇSKÝ GULÁŠ. VÍDEŇSKÝ GULÁŠ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1361 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz