VINAŘSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ HOVĚZÍ / 




INGREDIENCE: 3 cibule, 50g slaniny, 500-600g předního hovězího masa, 2-3 lžičky hladké mouky, 6 dl vývaru, bobkový list, tymián, nové koření, několik kuliček pepře, sůl, 1dl bílého přírodního vína, 2dl kysané smetany.

POSTUP PŘÍPRAVY: Drobně pokrájenou cibuli osmahneme do růžova na rozškvařených kostičkách slaniny, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání osmahneme. Zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Zalijeme vývarem, okořeníme kouskem bobkového listu, nepatrným množstvím tymiánu, 1-2 kuličkami nového koření a uvedeme do varu, osolíme a dusíme pod pokličkou. Při dušení maso podlijeme vínem. Krátce před dohotovením přidáme smetanu rozkvedlanou se lžičkou mouky. Měkké maso vyjmeme a šťávu prolisujeme zpět na maso. Podáváme s houskovými knedlíky nebo s noky.



VINAŘSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ. VINAŘSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1343 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz